Minum air gula

Harini baru selesai minum air gula untuk kali pertama🤭tak ada la seseram seperti yg dimomokkan😅sy minum dua kali teguk sbb mula2 terkejut rasa manis,sy jenis tak minum manis sangat..minum yg takda perisa tu..harap2 result okay saja..ibu2 yg belum minum tu jangan la takut.. Fikir yg positive2 je okay..lain org lain pengalaman..

2 Balas

Pengamalan saya lain pulak. Minum kt swasta yg org momokkan sedap sgt, hampehhhhh tak sedap. Mmg bertahan je 2 jam tu utk tak muntah. Kepala dah pening mcm apoo dah siap baring dlm kete. Ngam2 lepas 2 jam & ambik darah, terus keluar semuaa balik.

Yeeee betul. Kadang kita baca pengalaman orang, kita jadi risau sebab takut terjadi hal yg sama. 😅