Lambat daftar kk untuk buku pink

Hi..nak tanya,sy lambat daftar kk..then dapat appointment ni time nak masuk 15weeks which is next week..sy risau mengenai baby..gdm dan lain².ada apa² yg perlu saya tahu ke atau check up swasta awal utk baby sy?ada sesiapa thu ke

2 Balas

saya pernah bukak buku pink masa kandungan 16weeks, mmg kena leter la.. sbb dorg risau jadi apa² pada baby.. mujur pernah cek klinik panel n ada scan bagai, baru lah nurse kk mood ok.. yg penting senyum n bagi kerjasama masa dorg interbiu tu, inshaAllah sejuk ati dorg 🤪

Boleh cek di swasta.. buat pemeriksaan penuh ibu dan anak.