Check up dekat KK bawa suami

Hi mommies, next week first time nak buka buku pink dkt kk. Boleh ke bawa suami teman sampai masuk ke bilik? Sbb haritu waktu pergi walk in nak ambil appointment sy tengok mommies lain semua datang sendiri tanpa suami.

5 Balas

Sy bru bkk buku mnggu lps. Suami sy tggu kt luar. Nk ambil drh hiv bru pggl suami. Utk dia check hiv sekali.

2y ago

Haah. Sy punya kk kne ambil. Sy pun terkejut wktu tu.

kat KK suami tunggu luar je tak boleh masuk sampai dalam bilik .

2y ago

Tq sis

suami boleh tggu kat luar je , tak boleh masuk sampai dalam

2y ago

Faham. Tq ya sis

suami boleh tunggu dekat luar je .

2y ago

Tq dear

Ya...suami tunggu luar

2y ago

Luar bilik. Banyak prosidur juga. Missy yang tengok ikut area kediaman..kemudian pergi lab dapatkan laporan..kembali lagi ke bilik..lepas tu pergi kaunter buat next appointment then pergi bilik doktor..