baby

nak tanya,ade petua x utk baby ruam panas?bby dlm pntg lg,naik ruam pnas dkt muka n tgkuk..kesian plak tgok..stiap hri ltak bedak sjuk pon x jalan..bby dh 44hri

1 Balas

Rajinkan lap muka baby.. bg kena angin spaya x berpeluh.. pakaikan baju nipis atau lubang².. kalau bedung, bedung parasa dada ke bawah, bg ruang angin kena pd tgkuk..

5y ago

Aquous cream.. pelembab kulit.. ritu sy minta je kot ada yg diorg bleh bg n doc bg yg nie..