Mcm mna nk bagi ruam pns surut?😔

Kesian dkt bby ad ruam d kpla n muka..x tau nk buat ap...ruam tu ad nana kecil2..dh la rmbut ank lbt...ap ubt nk cdng ntk smbhkn..x tau nk buat ap😔😔😔

7 Balas

Snowhite lotion treatment sgt recommended sis, baby saya kene ruam panas kt muka & kepala memang penuh muka, lps surut naik ruam susu pula kt muka dia sampai gatal luka, saya sapu snowhite 2-3hari dah okay moist je pipi dia

Sma mcm ank sy..byak ruam kat muka n kpla dh lh rambut lebat..bila sy letak cream alovera hilang tp tumbuh blik.ckur rmbut pn msh ad rupa nye ank sy sensitif susu dugro..lps tukar susu terus hilang..kulit pn bersih.

Sy suka guna allano lotion. Blh beli dari mana2 agent amway. Mmg sy suka sapu allano ni kat muka baby sy. Kerap sapu, mmg menjadi alhamdulillah. Mmg allano ni selamat utk baby. Mmg tak perlu risau

Cuba ikhtiar guna produk tasneem kod skeenz.Bahan sesuai untuk baby

Bedak sejuk sis,saya pun mcm tu jgk baby naik ruam bnyk

doctr suggest sebamed atau cetaphil trus okay....

sye guna pureen nappy cream.. ok..