ruam

hii mommy²..nak tny ada x yg mempunyai pengalaman baby nek ruam kat kepala n muka..ubat apa yg mommy guna utk ruam bby yh berusia 3mggu..??tq ☺

ruam
2 Balas

Hi..sama mcm baby saya..masa tu warded nk dekat sebulan sbb ada jantung berlubang.ingatkan sbb kesan makan ubat tp mmg ruam teruk sampai muka..mula2 doc bg vaseline,then tgk tak kering sbb ruam ni jenis berbijik dlm macam ada air bisa tu..then doc cream hydrocortisone sapu nipis je terus kering tp lepas tu sy continue balik sapu vaseline sbb nk tanggalkan kuping2 dia tu

Saya sapu losyen je sis...