Ada x siapa2 tolong komen

Nak tanya,ada x siapa2 ada ambik depo..kalau kita nk ada bby lagi adakah ambik masa yg lama nk ada bby lagi btul ke,saya dh ambik depo 3kli cucok.bulan 2 haritu saya dh last ambik dh stop terus,period pun oky

6 Balas

x semua bdan sama,ad cpt ad lmbat..mcm sy kategori cpt jugak,last cucuk depo bulan 10,kiranya last ubt dlm bdan sy tu smpai bulan 1 ja..bulan 2 & 3 terus dtg period mcm biasa,bulan 4 dh pregnant balik..sempat dtg period 2bulan ja tu pun msih rancang msa bersama buang luar ..tp bulan 3 tu terbabas jugak😅

X kesa ambil perancang apa skali pn brgntung juga atas masing2..kwn sy x pernh ambil perancng pn ttc second child more than 3 years suda..buat je apa yg boleh mkn vitamin smua, check fertility jika perlu dan doa dberi rezeki ank lg

tak pasti saya..saya last cucuk depo 2019 masa anak no 3 umur 2tahun..lepastu stop sbb kerja Jd terlupa app utk depo..2024 lekat sorang😂

depends ada org cepat je.. ada org ambik masa sikit

Ikut org. Ada cpt ada lmbt.

depends