Suntik depo

Hai mommies. Ada x yg berpengalaman suntik perancang (depo) yg mengalami period yg byk dan lama? Macam mana ya? Sy dah hampir 2 minggu period makin byk selepas suntik depo pertama kali. Kena ambik ubat stop period ke?

1 Balas

Jumpa semula doktor yang awak cucuk depo tu explain kat doktor situasi awak. Nanti mungkin doktor akan bagi ubat stop bleeding n ubat hormone. Saya cucuk depo jugak dulu n asyik bleeding . Doktor cakap tak sesuai sebab kacau hormone. Sekarang saya pakai iucd alhamdulillah okay period on time every month…