Cucuk depo

Assalamualaikum hai semua. Sape yg ambik ccuk depo 3bulan sekali tu. Nk tnyela kesan ccuk depo tu. Mmg selalu ye sakit kpale? Dan saya dh stop bulan 2 2019. Nk tnyela kesan ccuk tu mmg jangka masa lama ye nk abis? Hari tu 2 bulan tak mai uzur ingatkn dh lekat. ? Ble check negatif je.

2 Balas

Sakit kepala tu sye tak pasti sis. Badan orang lain2. Tapi kalau cucuk depo memang ambik masa yang lama baru kesan dia hilang. Saya lepas setahun berhenti depo baru lekat.

Setiap org lain sis kesannya. Mgkin depo xsesuai dgn sis tp kt org lain ok.