injection depo

Nk tnya mmy's yg ambik injection perancang.. waktu bersalin sy czer so ambik depo.. lps pntang x period lps inject sekali je smpi skg x period dh 5 bln.. bile nk tnye doc & nurs time chek up sllu Lupe.. blh share pengalaman x?

1 Balas

Hi sis, kes kita sm.. now bru sbulan lepas beranak tp blm period. Tp td nurse dah bg depo. Sis dah period?

4y ago

X period dri lps brsalin smpi skg.. dh 7bln.. doc ckp X period means depo to sesuai ngn kite.. klu period & darah Banyak X sesuai ngn bdn.. ramai suggest tuka klu X selesa..