Kerap batuk ketika mengandung

Nak tanya..ada x sesiapa bakal ibu or ibu2 yang masa mengandung selalu batuk2 sampai terkencing2..bkn sikit tapi banyak sampai xleh nk control..sampai kna pakai pad..???

1 Balas

Sy mse mule2 preggy memang btuk truk then mkin berkurg tp until now msih ade btuk tiap kli btuk memang smpai trkencing.. tp nurse ckp tu normal sbb slh satu simptom pregnant.. sy xamik ape2 ubt just kurg kn mnum mnis mnum byk air putih