BATUK

Salam ibu2 semua nk tnya, sape kat sini tengh mengandung kena batuk2 sampai perit tekak ni, ibu2 ada cara lain x untuk hilangkn batuk2 ni. Kdg2 batuk2 smpai terkencing2.. Sya smpai xboleh nk solat kdg?.. Harap dapat membantu.. Tq 16weekpregnant

1 Balas

Gunakan set mandian dan balm khas utk demam selsema kahak dan batuk dari tasneem in shaa allah membantu.. Walaupun produk baby, tapi org dewasa pun boleh guna..