Normal k trime 2 ni batuk terkencing2 sampai tak selesa pakai pad pun sehari bertukar2.. Bdn jd bau

1 Balas

mgkin bby awak tekan pundi kncing tu yg kerap kncing 🤭 sya pn mcm tu juga smpai la nak brsalin asyik ktndas je keje . masa keje pn asyik2 ketnds je . kncing nrml je yg pnting tk kluar kputihan n tk gtl . bdn awak tk bau kot klo dah mndi apa smue . cuma mgkin biasala prgnt kan , mungkin tu alahan awk je