Kantung Kosong?

Hello Nak tanya..ada tak ibu2 sni yg pernah mengalami kantung kosong.. saya hari tu masa scan 5minggu doktor cakap fetal echo seen.. repeat scan 8minggu (18/10/2019) doktor scan kantung kosong pulak.. huhu.. doktor terus refer sy ke hospital.. doktor kat hospital pulak cakap kantung memang kosong dan perlu cuci.. tapi saya tak ready lagi, so doktor kat hospital tu bg tempoh 2minggu 30/10/2019 nanti.. tapi semalam sy try pergi scan kat klinik private, doktor cakap dalam kantung saya ada samar2 putih. ada sesiapa bole cerita kan pengalaman/ advice utk kes saya ni? saya berharap sangat ada keajaiban..

6 Balas

Saya pon scan kantung kosong. Samar2 putih tu maksud dia baby dah jatuh kt bawah. Kandungan tak jadi orang kata. Baby belom ada heartbeart. Sis tuam air panas dekat rahim sis. Inshaa Allah benda tu akan jatuh sendiri tanpa d&c. Jangan sedih okay maybe bukan rezeki.