mengandung anak ke 2

nak tanya yg sedang mengandung anak ke 2 ataupun , yg anak pglaman anak kedua , memang ada alahan taknak makan ke ,? sya lgsung taknak makan , cuma sya nak makan apa saya idam kan saja ...

1 Balas

Saya takde la sampai taknak makan,cuma tak boleh makan nasi je. Untuk 6 bulan pertama mmg susah benar nak jamah nasi. Ratah lauk je. Ganti jugak nasi dgn makanan lain. Kadang2 bihun,laksa. Pelbagai kan. Jangan tak makan langsung. Kesian baby