Anak taknak susu (9bulan)

Anak saya taknak minum susu. Seharian dia tak minum susu, kalau minum pun 2/3 oz je. Macamana nak buat yaa. Nasi dia makan tpi tghari je makan ptg dah taknak makan. Susu langsung taknak minum😭 sya buntu dah. 2 hari dh dia tolak susu

2 Balas

nk tumbuh gigi?

5d ago

cuba bg buah2 lembut pstu sejukkan, letak dlm fruit feeder. atau buat puree