Picky Eater

Anak sya 2y6m,ssh nk mkn, nasi langsung taknk,kalau suap dia luahkan, cuma dia nk makanan yg rangup2, buah2an taknak, kalau makanan dia taknak, sya paksa makan dia muntah, dh cuba pelbagaikan mskan, ttp taknak, dia cuma nak susu saja, perlukah saya bawa ank jumpa pakar pemakanan kanak2

2 Balas

Better sis pegi jmpe doc pakar kanak2 serta pakar pemakanan..supaya ianya tidak berlanjutan...tkut nti effect pd tumbesaran anak sbb xckup khasiat tuk build pmbesaran ank. mg d pmudahkan segalanya...aamiin

Kalau sy, sy bawak jmp pakar pmakanan.. sb apa yg ank mkn, itulah khasiat die dpt tuk mbesar.. ketahanan bdn, kekuatan tulang, etc semua nie dpt dr sumber berbeza.. susu xcukup semua vitamin..