nak tanya

hai.. sya nak tnya, makanan dan buah-buahan apa yg dilarang makan semasa mengandung?

1 Balas

Makanan mentah atau separa masak mcm dging, ayam yg tk sepenuhbya masak, sushi, any masakabn yg tk masak betul .. telur mentah telur separuh masak. Elakkan! Subway byk salad mentah.. bbq ke. Yg mana process panggang yg boleh buat dgg tu sndri separa masak.. streambot pon sllu ad ayam dgg udang yg kita grill kt tepi tu kan.. haa klu blh elakkan dlu