Hi Mommies

Nak tanya sikit, mmg normal ke kalau pregnant ni ketiak mcm gelap sikit? ? Mommies ada tips camne nak cerahkan tak? Rasa mcm kurang keyakinan diri la skang ni. Saya first time pregnant so takde pengalaman lagi bab2 camni. Huhu

22 Balas

normal tu sis..pmbawakan bby kn..slalu celah2 pelipat pn nnt jd gelap ckit..tp bla dh lpas bsalin akn hilang n back to normal..mommy jgn bimbang ek..hehe

Normal sis. masa 1st preggy dulu,ketiak,leher,segala celah2 jd hitam. nanti da bsalin masa mandi ,rajin2 utk sental tmpt hitam tuu. heehehe

5y ago

Sama la. Smua tmpt tu hitam..

Sama la..malu nk pakai singlet bila ddk kt rumah..tp bedal je sebab panas..haha..hopefully lps brsalin hilang la 😅😊

Ketiak leher dgn semua pelipat habis jadi hitam.. lepas 6 bulan bersalin baru back to normal kaler kulit tu😂😂

Sma sis..ketiak dan leher hitam..husband slalu ketawakan😂😂😂..sya sndri pun tekejut melihat kehitaman ketiak 🤣🤣

sama laa.. xsabar tunggu hilang. rimas kt leher ni mcm berdaki je tgk. dh gosok pun xhilang. geraaamm.. 😂

Normal. Sy pun hitam jugak ketiak. Leher n celah kelangkang.pakej dgn jrawat bdn lg. P scan bby boy.😂

normal..Org tua2 kata lau ketiak n leher hitam tu anak laki..Heheh lepas tu hilang sndri

5y ago

Dlm fasa kedua keatas mcm tu

Normal sis, saya anak first pun mcm tu. Lepas bersalin dah hilang dengan sendiri

Sm juge .haha..until due ni puas try ilangkn ...bkn tu je.perut skali😅✌