Cerahkan ketiak and area lipatan lain

Hai mom ad yg tau tk, product utk cerahkan area lipatan, time pregnant ni area tu nampak gelap, tk selesa sy😞

3 Balas

Akan hilang slowly after bersalin. During pregnancy not recommended to use any products yang mencerahkan/ memutihkan. Mungkin product2 tu akan ada chemical yg tak elok untuk pregnancy. Maybe you boleh rajinkan scrub tempat2 hitam tu. Guna organic body shower/ scrub

mmng tak selesa..tp pasrah ja,nnti lepass baby lahir Akan hilang sendiri hitam2 Tu..tak elok pakai prodak macam2 time pregnant..😊

akan hilang after a few months deliver baby sis