Berpantang

Nak tanya sikit.. Kalau korang first pantang kat mne.. Umah mak mertua or umah mak sendiri.. Saya mmg xde mslh dgn mak mertua.. Tp sy segan.. Tkot nty nk suruh2 pape.. Xselesa.. Saya kalau boleh nk berpantang umah mak sendiri.. Tapi suami berkeras nak suh berpantang umah dia.. Mcm mne ek.. Lgipon tmpt sy pilih berpantang ni ade fmly2 sebelah dia yg berdekatan.. Kalau sy berpantang kat sblah sana..mak sy xde saudara mara.. N mak sy xboleh nk pergi ke tmpt sana.. Klo ikut sy.. Mmg sy lebih suka berpantang dgn mak sendiri.. Sbb kita dgn mak dah terbiasa.. ?

171 Balas

Siapa yang nak berpantang sebenarnya [email protected] la tempat yang plg sis selesa sbb boleh mental kalu kita selalu strees ms pantang ni.. kita xleh agak apa nk berlaku tp kalu nga mak sndri kita dah biasa ngadu dimba n berkasih syg, layanan pom lain tau...kasih seorang ibu.sy dr ank pertama hgga ank no 3 pantang nga mak sndri..tp ms ank sulong smpat la pantang kjap nga mentua ms awal2 pantang tp lps tu mmtak srh hntr umah mak kt kg😁 no 4 pantang sndri tp mmg perlu lesabaran yg timggi.. huhuhu