Baby Mengeras

Nak tanya siapa ada pengalaman baby mengeras je.. Dr jam 12lbh tadi asyik mengeras.. Sampai sakit belakang2.. Macam nak meletup je perut. By the way i'm 37w3d..hari ni berpuasa tp bila jadi mcm ni mmg buka puasa sb risau sgt..

1 Balas

Hi mommy. Cuba monitor berapa lama rs mcm tu, kalau makin kerap tu mungkin contraction tau sbb sakit pinggang sekali.

5y ago

Kurang sikit cuma tak selesa asyik mengras. Tu la saya semua anak masa nak bersalin takde tanda2.. Perut pun mcm tinggi lg