Vitamin iberet

Hai nak tnya, sape sape yang pernah consume iberet, okay ke? Ada muntah muntah tak lepas makan? Apa side effect dia ye? Saya baru nak tukar iberet dari sblm ni consume zincofer, trauma yg zincofer tak habis lagi tu yang tanya, huhu, harap ada yg dapat bantu. Thanks mommies

5 Balas

okay awak. saya rasa lagi okay dari zincofer tu. walaupun tak pernah muntah, tapi lepas makan zincofer tu mesti auto mual dll. nurse saya cakap zincofer tu memang kuat sedikit, ramai takboleh telan. bila consume iberet okay je, macam biasa. hb pun naik sikit lepastu 😅 apa apa pun cuba je dahulu, sebab side effects masing2 mungkin berbeza kan. 😊

2mo ago

Thankyouu awak

Saya pun xboleh consume iberet. Auto muntah. Pharmacist saya pun bagi saya makan maltofer sebab chewable pastu rasa mcm gula2 coklat. cuma maltofer saya kena beli dekat farmasi luar, KK tempat saya xde

2mo ago

Haah tulah, ingat nak habiskan dulu iberet kalau tkleh go baru cari maltofer

saya mkn iberet waktu mngndung anak 1st, so far okay. hb pun okay je spnjg kehamilan n xde rasa nk muntah ke apa

2mo ago

Lega dengar 🫶🏻

Sya tukar iberet alhamdulillah hb naik..x muntah pun

2mo ago

Alhamdulillah okay jugak tuu

saya amik maltofer .cuba makan dengan jus oren.

2mo ago

Alright noted