Sembelit takda alahan

Nak tanya saya sembelit perlu makan apa ya lepastu normal ke baru masuk 5 weeks belum ada alahan? Sbb scan masa 4week+ tu belum nampak sac lagi?

2 Balas

Sya dr awl pregnt sembelit smpai kluar buasir..skrg ok dah,sya bykkn mnum air jer..asal lepas buang air kncing,sya mnum air...sya msa 5 mnggu ke 8 minggu tak de alahan,normal la kot..depends pda bdn masing2.

Cuba minum air jus.. haritu sy minum tropicana kot.. awal pregnancy kali ni pn sy sembelit juga