normal ke ?

Hai, normal ke 5 weeks takda alahan ? sebab ada terbaca mommy2 tanya soalan berkaitan mual yg teruk semasa 5 weeks.

8 Balas

normal sebb anak 1st n 2nd langsung xda alahan sekali ke3 (tp ni gugur) n ke4 skg alagan ya ampun..dlu xpernh rs .skg ni xlarat sgt..bgni rupanya rasanya

ya normal saja ... alhamdulillah masuk 13week ni pun xda alahan tp bau2 mmg sensitip sikit tapi x lah sampai nak mual2 angt

saya dari anak sulung takde alahan , tak semua orang ada alahan wak okay lah tu kita tkde alahan 😭

alahan nie kalau boleh jangan disebut2 . sekali datang macam kain buruk kita , comfirm

sy masa mengandung baby first pn xde alahan & x byk simptom mengandung.. baby boy kot mungkin kurang alahan

2y ago

sama2 :-)

saya dah 7 weeks + pun tak ada alahan. huhuhu tapi keturunan arwah ibu saya pun mcm ni

sy 7w,xde alahan lg...biasa ada rs mual²,yg ni xde pulak...

macm sya lah 5w xde alahn..dh nk msk 8w alahan teruk