7w3d normal ke takda alahan?

Salam nak tanya pregnant 7w3d normal ke takda alahan?

2 Balas

Normal 🤗 Tak semua orang ada morning sickness. Ada yang morning sickness throughout the pregnancy. Ada yang certain trimester sahaja. Ada yang takde langsung. Macam saya🤭

8mo ago

Hahaha layankan je. Saya, cousin dengan SIL pregnant beza 3 bulan. Tiga2 baby girl. Alahan SIL teruk sangat. Kesian dia. Dari awal sampai bersalin ada morning sickness tu. Cousin saya pulak awal2 je ada morning sickness. Masuk 2nd trimester dah okay. Morning sickness ni disebabkan hormon masing2. Jadi memang takkan sama. 😁

normal..saya ni 4w2d dah start lembik dah ni baru 7w...sblom ni xde lasung smpai 3 bulan tapi stakat tu jela allah ambil balik