Yolk sac

Mommies kalau scan baru nampak yolk sac tu anggaran berapa weeks ya? Sbb period sy irregular jd tak tahu kandungan skrg berapa weeks. Mommies yg pernah scan nampak kantung dan yolk sac saja response please.

13 Balas

Hai. Apa update awak sekarang ye? Sbb saya tgh alami benda sama sekarang. Lepas tu saya ada spotting. Bila kencing pon ade darah Coklat2 keluar sikit. Tapi doc tak sahkan gugur sbb ada yolk sac dlm kantung tapi baby tak nampak

6mo ago

So mcm mna dgn kandungan awk skg?sy tgh mngalami mcm awk ni🥹6w3d

Supposedly masa scan tu, mesin boleh detect berapa anggaran week. Biasanya 5-6w lah.

4y ago

Betul2...normal dkt gmbr tu ada tulis

around 5-6weeks. usia baby tdk dikira base on ys, kita tgg ukur saiz janin ye

Sy dulu doctor kata 5w .. nmpk sac je

dalam 5 weeks dh nampak

7w leh nmpk fetus heart

yolk sac tu ape?

1y ago

yolk sac tu kantung makanan baby, bukan baby

dlm 6wk sis

5 week

👍