Sakit senggugut

Nak tanya sakit contraction tu macam sakit senggugut ke? kejap datang kejap ok? sorry first baby, tapi takde keluar tanda. Saya baru 35week4day

8 Balas

Sakit contraction tu lg sakit dr senggugut. Sakit yg tak boleh bawa bincang. Makin dekat nak bersalin makin kerap kontraksi. Rasanya kontraksi tu mcm nak berak,tp lebih sakit lg. Saya rasa kontraksi dua2 anak saya rasa separuh nyawa dah melayang. Nangis pun tak boleh. Itu pengalaman saya. Lain org lain cara menangani kesakitan.

setiap org x sma contractions yg di alami,ada yg kuat ade yg mild ada yg xde rasa sakit..berbeza sta 5xbsalin setiap contraction xsma btw Jom join group ni oulls,sangat² membantu apa yg kita xtau...byk ilmu dpt.. jom.. jgn lupa baca description https://chat.whatsapp.com/GexYysPWVi8BU8oq1eBIZF

Mybe contraction palsu tu cz kpla baby dh turun cari jln kluar kl dh nk brsln kontraksi awal 30mnt sekali trs naik 10mnt skli trs 5mnt sekali dh tmbh dkt nk brsalin..&skt tu lbh dr senggugut..

Sakit construction to bole nak Di ungkap dgn kata2.. Lgi2 kalau masuk induse drip allahuakbar tuhan saja yg thu sakitnya..

yup sakit sengugut, on off... pape pon pergi kk check.. tanya doc knpe sakit mcm tu dan seberapa kerap dia dtg

Sakit contraction tu tak boleh nak diceritakan sakit nya macam mana , dua kali ganda dari senggugut

Tak pasti belum ada pengalaman. Anak pertama jgk.

braxton hicks tuu awak rasa...