Sakit Perut

Harini firstime rasa perut sebelah kiri sakit sangat².. Sakit tu kejap hilang kejap datang balik, sakit macam senggugut.. Rasanya takde buat kerja berat, seharian baring sbb rasa lemas & muntah. . Usia kndungan baru 6 week lebih ... Ini first bby .. Ada tak momy yg mengalami sakit macam ni ?

2 Balas

pembawaan baby tu.. sy pun pernah alami.. kalo sakit tu dtg kamu jgn byk bergerak just rilex sja.. tenang duduk biasalah ibu hamil byk perubahan tubuh bakal kita alami.. sakit² bertukar tempat 😊😊

5y ago

sy pula prnah alami dkat bwa tulang rusuk tu sakit sgt masa nak bgn dr tidur.. tp syukur lah xda apa² ... sy saran kan kalo kamu risau sgt cuba prgi klinik utk dptkan pmeriksaan atau nasihat nurse In Shaa allah kerisauan kmu akan hilang bila dpt nasihat doc atau nurse 😊😊

Masuk wad balik sis.. Tadi dah balik rumah darah keluar mcm period .. Dr kata degupan jantung bby slow sikit berbanding petang tadi scan. Hhhu