Macam sengugut

Normal ke dh masuk 37w rasa sakit perut macam senggugut. Tapi tak kerap. Kejap sakit kejap tak #firstbaby #pleasehelp #firstmom

4 Balas

normal sy 39w alhamdulillah mc ble tahan kalau xda tanda2 kluar lendir cmpur drh tau sakit pingang jarak yg dekat btw sis bwak bring atau mnta suben sapu ubat untuk legakan sakit..tp klo sis memang tidak tahan sdah sakit nya ke hospital la lebih baik.untuk melegakan kerisauan

Sama dgn sy, harini 37w, dh 2 3 hari ni rasa sengugut, x selesa.. skrng sy dtg hospital untuk cek🥺 hope semua baik2🙏🏻💫 awak klau tak selesa atau kerap mengeras terus je ke hospital untuk cek..

2y ago

Masa pegi pac tu tak sakit just perut mengeras and pelvic tu rasa sakit n berat sgt klau jalan.. saja je nak cek time tu sbb risau tgk2 ade bukaan tnpa ade tnda apa2.. tkjut jugak msa doc kata kene admit sbb sy tak ready nk bersalin lg time tu😅 tp Alhamdulillah semua urusan dipermudahkan..🤲🏻🌸 tawakal n redha je time tu☺️

Normal. Baby tgh cari laluan utk keluar tu. kalau rasa sakit tu dtg kerap setiap 5 minit @ da turun tanda, terus ke hospital

Kalau kerap sangat sakit, gi la check ye.