SAKIT SENGGUGUT DI 37 MINGGU

Hai mommies, Btw baru search dekat asianparents kalau di usia 37 minggu if ada rasa sakit macam senggugut tu perlu pergi hospital sebab tu contraction. Saya sakit macam senggugut, then diselangi sakit pinggang sama, kejap datang kejap hilang. So for mommies yang berpengalaman, saya perlu ka pergi ke hospital kalau ada sakit macam tu tapi belum turun apa apa tanda lagi. Mohon penjelasan #firstbaby #firstmom

2 Balas

bg pnglman sy, xde keluar tanda dan hnya sakit senggugut selang2 dan kerap dtg dan hlng. pergi hsptl dh bukaan 4cm. lahir bayi sy keluar skli dgn kantung x pecah lg.. jd nasihat saya sila ke hsptl

12mo ago

i see. tadi balik dari hospital pon try juga jalan jalan tapi takde sampai 2 jam. skrg dah keluar lendir darah then doc pesan air ketuban pecah , sakit contraction selang seminit @ baby kurang bergerak je terus g hospital. saya duk tunggu je ni air ketuban pecah

sma sis. tp pagi2 mcm biasa pula. kdng2 je ngilu

12mo ago

awak due bila? belum turun tanda ea?