Sakit pinggang macam sakit senggugut

Salam mommy..sy 37w 2 day..start dari kelmarin sakit pinggang, rase mcm sakit senggugut tpi xteruk sgt,bontot pun sakit ni ..dtg sakit berdiri bulu roma..rase sakit prt pun ad jugak ni mcm nk mmbuang tpi xberak pun..kelmarin xde sekerap ni..harini kejap sakit, ok kejap..dtg pulak sakit..sy anak first, sy xtahu macam mne tanda nk bersalin dan sakit contraction sebenar( sbb yg ni xsakit sgt tapi kerap), bby pun tiap kli dtg sakit tu dia gerak2 aktif #ingintahu #firstbaby

1 Balas

Waalaikumussalam, better mommy ke hospital untuk pemeriksaan. Macam saya pun, saya bersalin anak 1st on 37 weeks. Sebab air ketuban saya tiba2 pecah. Semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Moga selamat semuanya. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers