Ibu Hamil

Nak tanya pengalaman ibu2 semasa hamil, saya 31week sekarang normal ka tangan n kaki mula bengkak nak jalan pun x leh laju2, tangan kebas bila pegang barang or angkat barang..badan rasa lesu je...kadang2 pening..

2 Balas

Biasa orang rendam kaki dengan air suam + garam untuk elak bengkak. Saya pon da 31w tp xde bengkak kaki lagi. Nk tdo bantal kat kaki tinggikan. Kebas tu mmg slalu jadi. Biasa la zat2 dah di tarik baby. Doc bg saya vitamin. Masa check up saya bgtau apa masalah yg saya hadapi.