Kebas

Assalamualaikum and hai mommies semua. Saya nak tanya. Siapa kat sini kebas tangan bukan kaki? Memang sakit dia rasa tangan kembung je, and rasa mcm kena cucuk², ngilu² camtu? Mcm saya tangan kiri kebas kat jari tengah je 😭 pastu rasa panas dekat jari tuh. Hm. tangan kanan kebas semua, tak boleh pegang barang sikit nanti terus kebas. Selalu berlaku bila bangun dari tidur. Ada yang tahu macam mana nak redakan kebas dengan cepat?

1 Balas

hye mommy. .kte spesen..time pregnant mmg slalu kne. .tnye nurse. .nurse kata 2 norml. .sbb pmbuluh drah kte 2 nk kmbh. .2 rsa kebss. .sye kne mse time tdo. .fuhh mngs kalo kne. .nk xnk kte lyn je la mommy..😊