kaki dan tangan kebas

Hi mommies, nak tanya.. Hujung2 hamil ni saya selalu kebas di kaki n tangan. Adakah normal?

5 Balas

Sama sis... Mmg mcm tu agaknya. Kaki & tgn pon nmpak bengkak... Nk gengam xleh, nk jln pon bersemut je rasa. Ada yg ckp tu tnda² xlama nk bersalin...

4y ago

Taw xpe.. Kalo berdiri lama je, makin bengkak la jap g. Solat pon solat duduk dh skrg.. Xselesa solat mcm biasa. Nk sujud tu ssh sgt2...

Normal tapi kebas tu kejap2 je. Dtg tetiba, hilang pun tetiba. Saya urut2 manja je sis bila rasa kebas tu

Ehh same la.. tp sy pom xpasti normal ke x.. sbb Ni pom 1dt pregnancy . Normal la kot kan

Sama la kita. Tangan , kaki kebas selalu . 😅

Normal tu.