33 minggu

normal ker kaki bengkak tangan rasa kebas kebas +bengkak smpai x rasa pgg ppe 😅bila gengam tangan sakit 🥺mmg normal yer

2 Balas

normal kaki bengkak. tiap kali checkup nurse mesti akan cek perut dan kaki tgok ada edema ke x. tp kalau kes sis sampai rasa kebas nnt checkup tanya nurse risau drh tinggi

Normal. Saya pon kena mcm sis masa beranak anak first. X bole tersentuh apa, sakit sgt rasa.

6mo ago

tulah nie nk buat ppe nk pgg ppepon sakit nk gengam semua rasa kebas kebas