tangan kebas

Ada x mommy hamil sni sllu kebas tangan. Xboleh pegang barang lama2 35 weeks++

24 Balas

Sy pun kena gak masa mengandung dulu siap pkai sarung tgn sblm tdo sbb bila pagi sejuk ya Allah seksa rsanya. Nk gosok gigi pun payah. Lps brsalin sambung lg sampai la hilang sendiri 😆 kekalkan bt senaman tgn sis

4y ago

Kan.. x gosok gigi mcmane pulak kn😂 cukup syarat sudah

Sama.. sy kena mase 3bulan.. sampai nk pegang pen pon xboleh. Sy taruk minyak angin tiap2 malam. Urut2 malam.. skank da 6 bulan makin kurang da kebas..

Sama.. Doc ckp normal. Kalau sampai xboleh pgg brg, rendam tgn dlm air panas/suam yg boleh tahan. InsyaAllah hilang.. Tp nt dy dtg balik hahahaha!

4y ago

Kena buat selalu😂

Sy da 31w..tido mlm mesti kebas..pastu gengam tangan rasa bisa n pastu bru ok..pdahal tido ok je xde pon himpit tangan

4y ago

Ya sis mlm tdo mmg kebas

Normol untuk certain ibu kot. Saya & kawan saya pun kna macam ni. Tak boleh genggam. Lepas bersalin. . Ok dah

Sama lah...saya selalu time malam terjaga tangan kebas...ingat terhimpit ke apa tapi takde pon..

4y ago

Ye betul 😊😊

Normal lh 2.. Wlupn x selesa .. Nanti lps bersalin dia akn hilang sendiri .. 😊 ..

4y ago

Bertabahlh sementara wktu .. 😁

Masuk third trimester dah tangan kebas. Lagi2 setiap kali bangun tido.

4y ago

Sm..

slalu rasa kebas wktu tdur malam . sakit ny rsa nk putus je tngn 😅

4y ago

Ahaa kann tk.leh tido hahaha

Adui..ingat sya sorang je.rupanya ada juga yg mcm tu😫