KEBAS TANGAN

Mommy pregnant 36 week nak tanya la ada tak kat sini rasa tangan dia kebas je sepanjang masa?? Kenapa ye?? Tangan pun boleh membengkak macam kaki ke? Nak buat pape kadang xkuat nak angkat sebab rasa tangan kebas²..#newmom #firstmom #bantusharing

2 Balas

sy pun mcm tu sis, mula2 risau tapi bila baca pengalaman ibu2 yg lain benda ni normal sy 39w pun kdg2, 1 jari jadi kebas, kdg2 kaku bykkan gerakkan senaman jari kalau sis xbuat apa apa, sbb jari jari tgh bengkak mengembang

3w ago

knnn kadang jadi takut tu yang risau.. baik sis terima kasih sharing 🙏🏻

mmg begitu sis. normal je. nnt lps beranak semua tu hilang. kena sabar sikit je lg haaaa

3w ago

sama2. moga dipermudahkan ye. sy pun klau terlipat tgn ke kaki ke lama sikit je trus kebas nk kena lunjur sllu plak