Mengandung awal tapi kurang alahan

Nak tanya, normal ke..mengandung 4minggu tapi alahan takde sangat dan dada tidak bengkak sangat?

34 Balas

Normal tu sis, sy pun dah 5 minggu 2 hari baru start dapat alahan. Teruk sangat sampai trimester 2 baru start okay

Normal je...... Bersyukur la x da alahan sakit2 tu semua.. Sy smpai 5 bln x blh bgn sbb alahan. Berat pn turun.

lain kandungan lain ujian kehamilan dan perubahan fizikal. tenang2 je, enjoy your pregnancy journey 🥰

Alhamdulillah sebulan mngndung bru dapat taw…xda alah lgsg smpai xtaw kata mngndung..🥲

anak pertama dgn anak kedua tkda alahan langsung..jangan mintak² alahan tu😁😁

normal sis...mcm sye mula2 mmg x de alahan ,kandungan nk msk 8 minggu trs muntah2

Normal sis, saya start 9 minggu baru alahan datang. Jangan diminta 😂✊🏻

bg sy normal…sbb sy ank 2 msa mngandung mmg xde pape alahan langsung..

normal saja..saya 2 kali mengandung alhamdulillah tak da alahan lgsung..

Normal. Macam saya la tu. jngan diminta alahan tu. xpuas makan😁😝