9wek tiada alahan

Salam mommy nak tanya saya mengandung anak ke 3 9wek normal ke dari awal kehamilan tiada alahan langsung beza dngan anak no 1 dan 2 alahan teruk sangat yg ni plk tiada langsung alahan kadang berfikir juga mengandung ke atau tidak😅

3 Balas

sama macam saya. anak 1 dan 2 ada alahan. yg ke3 ni takda alahan. doktor kata normal je

okay lah cmtu sis.. senang hidup 🤣🤣