Alahan mengandung

Hi mommies, saya punya alahan teruk sangat la. Ambik ubat tahan muntah pun takde effect. Ada tips tak nak kurangkan mabuk ni? 😭#pleasehelp #firstbaby #bantusharing

2 Balas

Memang semua macamtu sis 😭 cuba sis minum jus mamariam atau pakai gelang anti mual. Sy pakai gelang tu ada kurang siiikit la. Be strong tauu 😭😭

1y ago

Seach je dekat shopee gelang anti mual. Boleh pakai kalau mabuk mengandung/ mabuk perjalanan dan mabuk laut. Semua mabuk boleh kecuali mabuk alcohol 😂

dah try pati delima?

1y ago

sy dah minum pati delima ni . membantu sngat ... muntah2 dan alahan kurang, dlm seminggu tu mkin sy ada rasa muntah dlm 2-3 x sj lepas ambil pati ni