Baby gerak

nak tanya mummy mummy dalam ni.. berapa week dah boleh rasa baby gerak? saya nak masuk 20 week, saya ada rasa mcm denyut denyut lepastu mcm ada benda gerak dalam perut tapi tak kerap. tu baby gerak ke? maaf tanya saya taktahu.. first baby ❤

5 Balas

Tanda baby gerak lah tu sis. Mcm saya 16w dh rasa tapi very soft walaupun tak kerap. Saya ada tanya nurse kk, rasa denyut2 tu ialah nadi baby. Dlm pada tu ada timenya rasa menonjol kt bawah pusat itu maknanya baby timbul & kita boleh rasa jika pegang perut masa tu😊

Sama macamm sis....heheh...sy pown 20week...awkk due bulan 9 ye??

4y ago

Kann....kebetulann...ehhehehe

20week da blh nmpk jntina dah..ofcs tu bby

18minggu