Gerak baby

Hai,assalamualaikum ibu2.. boleh tanya.. untuk first time preggy ni . Rasa gerak bby tu mcm berdenyut denyut ke? Kdg2 ada kdg2 xda ..21 week

2 Balas

Kalau sis rasa mcm denyut 5 minit tu hiccups baby . Baby tengah sendu . Kalau mcm gerak kita akan rasa mcm tendang sikit atau gerakan manja . Macam baby sentuh sapa hai dekat mommy dia .

wsalam. ada rasa mcm bubble or belon meletup tak, saya pun taktau nak cakap cmna. tapi maybe yaa rasa cmtuh.