Aktif atau tidak?

20minggu3hari . Rasa baby gerak² , bergetar getar tu , kalau sebelah petang hingga malam aktif sgt . Betul ker rasa denyut² , bubble , getar² dalam perut tu baby yg gerak atau im overthinking nak cpt rasa bby tu gerak 😅 Ada yg mcm sy tak , masa 20w ni rasa benda tu aktif sgt . 😅❤😍

1 Balas

yup.. kita sama.. mmg baby

1y ago

sy dah nmpk dia tendang hehe..20weeks 3hari kalau sentuh lama2 dia tendang tapi xla trlalu kuat halus je tapi nampak kalau record camera hehe❤️❤️