Cramp Perut Masa Baby Gerak

Assalamualaikum, skrg sy week 20, memang perut akan rasa sakit mcm senggugut tu ke masa baby gerak awal2.. Mcm ad benda gerak dalam prut tapi sakit sakit manja gitu Normal ke

1 Balas

mungkin bby gerak kuat sgt kut..mcm sy dlu mula2 bby stat agresif gerak for 1st time..yg tu mmg rs sakit sgt2.. mcm sush nk ckp..trus tngkp jntung sakitnye...dia terlebih gerak..lnggar smua part..rs tulang blkng pn sakit..menitik juga air mata..lepas tu next time dia gerak slowly je. mcm wave..xbpe nk agresif .awal2 dia pndai gerak je rs sakit..tu pn sekali kena mcmtu..sakit mcm senggugut sy tidak pnh alaminya #tapxbisou