selera makan berubah

Nak tanya mommy2 kat dalam nih , masa first trimester selera makan mommy2 macam mana ? Saya punya selera makan menjunam terus ke dasar laut ? tak boleh dah nak telan nasi . Sekarang makan mee atau roti . Portion makan pun berkurang dah . Normal ke macam nih ?

18 Balas

3 buln pertama kelaut dlm selera. Huhuhu yg sy ingat hari2 nak nasi putih n smbal tempe takpon nasi putih ayan goreng kunyit. Walaupon akan muntah balik. Air kene air sirap,kalau air lain. Tekak taknak bg kerjasama. Huhu. 3 kg jgk turun 🤣