selera makan berubah

Nak tanya mommy2 kat dalam nih , masa first trimester selera makan mommy2 macam mana ? Saya punya selera makan menjunam terus ke dasar laut ? tak boleh dah nak telan nasi . Sekarang makan mee atau roti . Portion makan pun berkurang dah . Normal ke macam nih ?

18 Balas

Xde selera naik hujung trimester kedua masuk ketiga bersedialah dihurungi dengan selera makan yg dikatakan menjunam kembali dengan lebih dahsyat😂

Dari awal smpai sekarang 26week masih x selera.. buka buku berat 64kg, sekarang 61kg..

Normal selera mkn x de. Ini lah dinamakan pengorbann seorg ibu.

4y ago

Btul. Sy cuba fikir positif je tgh loya2 ni

Normal. Makan sikit tapi kerap pun takpe 😉 takecare!

Drop. Xlalu smpi skrg 8 weeks

Normal sist..😊

Normal