dah 18 minggu

Nak tanya, mmg kalau duduk perut masih berlipat lemak ye? Kalau diri je nampak babybump nya sikit ? Ada ke mommy camni? Tertanya tanyaaa??

8 Balas

Saya pun sme 😂. Officemate asyik tnye, mntk nk tgk perut. Tp saya ckp ada lemak je wak, siap 3 lapis lg 😂

Sy nampak lagi 2 lapis lagi perut 😂.. tp dah makin kurang lipatan, kalau berdiri nampak la bump. 18w jugak.

Normal. Saya 6 bulan pon dua lapis lg. Time bdiri je nampak baby bump

6 ke 7 bulan baru perut akan ketara kalau yang banyak lemak ni

Klu perut lemak tebal mmg x ketara.

Haha sama. Sy 22 weeks pun sama mcm sis

Saya 8 bulan baru nampak baby bump

Ad je