PERUT DAH NAMPAK TAPI BARU 5w3d

Hi momies nak tanya la ada ke yg baru 5w3d dah ada nmpak sikit perut? Ke sbb orang nya buncit sbb tu nampak sikit perut?😅saya tertanya tanya la sbb husb tanya takkan dah nampak perutnya😅any mommies ada jawapan?#firstmom #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

5 Balas

Sye sebelum pregnant mmg buncit sikit.. bile dah pregnant lagi nampak perut tu 😊 walaupun baru 7 weeks

2y ago

Sme ka awk da nk msuk 8 week comel je perut membesar

sy ank kdua nie nk msuk 7week dh nmpk..klau ank first xnmpk

saya tak nmpak , yg nmpak buncit je

2y ago

haha sy faktor sbb mmg perut buncit dia lagi confius perut ngndung ke mcm mana

Sy 8 weeks da nampak..

Dh ade awkk

2y ago

Oh even itu first pregnancy ke awak?