Heartbeat baby

Hi nak tanya, mmg heartbeat baby akan berkurang ke bila meningkat minggu? Sebab tadi cek heartbeat baby dalam 133 bpm. Hujung bulan 3 aritu 139 bpm. Nampak trend macam menurun. Risau pulak. Mmg normal ke?

2 Balas

Kalau misi n doc xkata pape tu..means smuanya ok... Unless klu ada yg mcm abnormal..msti misi dh refer doc.. or direct hsptl tuk d pantau dr semasa ke semasa..mg d pmudahkan segala urusan sis..aamiin